Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü 

Avrupa Konseyi Pestalozzi Hizmetiçi Eğitim Programı 2017

Açıklamaları okumak ve başvuru formlarına ulaşmak için tıklayınız  >>> 

 

DUYURU:   Çalıştay (workshop) yaz okulunun (summer school) başvuruları 2015 yılından itibaren online olarak yapılmaktadır. Başvuru sahiplerinin sistem üzerindeki formu -özellikle kendi e posta adresleri ile amirlerinin(okul müdürü) e posta adreslerini- eksiksiz olarak doldurmaları zorunludur. Form doldurulduktan sonra otomatik olarak ilgili amire iletilecek olup, amir tarafından da onaylandıktan sonra NLO’ya (Bakanlığımıza) ulaşacaktır.

Pestalozzi Hizmetiçi Eğitimine giden personelin toplantı sonrası hazırladığı raporu pestalozzi@meb.gov.tr adresi üzerinden Bakanlığımıza göndermesi zorunludur.  Toplantı Rapor Taslağı link için tıklayınız....

 

NOT: Aynı anda birden fazla çalıştaya ve/veya yaz okuluna başvuru yapılması halinde başvurular geçersiz sayılacaktır. Adaylar ancak başvuru sonuçları açıklandıktan ve başvurduğu seminere kabul edilmediği anlaşıldıktan sonra başka bir çalıştaya başvuru yapabilirler. Herhangi bir seminere kabul alan adayların bir sonraki başvurularını en erken iki yıl sonra yapması gerekmektedir. 


ÖNEMLİ HATIRLATMA !!!

Başvurular online yapılacak olup son beş yılda alınmış YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından en az 70) veya dengi dil belgesinin  (dil belgesi ile ilgili ayrıntılar Başvuru Şartları bölümünde yer almaktadır) başvurulan seminerin son başvuru tarihine kadar pestalozzi@meb.gov.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Dikkat!!!


Başvuru yapılacak olan seminer programlarının son başvuru tarihleri her program için ayrı ayrı belirtilmektedir. Her program için son başvuru tarihi takip edilmelidir.

Emniyet Mahallesi Milli Eğitim Bakanlığı Beşevler Kampüsü C Blok Yenimahalle/ANKARA - Kurum Telefon Numaralarına Bağlantılardan Personel İletişimden Ulaşabilirsiniz

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.